#tekniikkatiistai: selän hallittu rullaus

Jos yläselkä tuntuu jumittavan enemmän kuin toivoisit, niin kannattaa kokeilla miten hyvin pystyt yläselän liikkeen hallitsemaan! Aina jumit eivät johdu huonosta liikkuvuudesta, vaan heikko hallinta voi aiheuttaa ylimääräistä lihasjännitystä alueelleAsetu seisomaan selkä seinää vasten, jalat noin jalkaterän mitan irti seinästä. Paina siitä vielä alaselkäkin kiinni seinään.


Tämän jälkeen lähde pää edellä rullaamaan selkää nikama nikamalta irti seinästä. Tavoite olisi saada mahdollisimman pyöreä ja tasainen irroitus seinästä, ilman että useamman nikaman blokkeja lähtee liikkeelle kerralla. Myös alaselän tulisi pysyä seinässä koko suorituksen ajan.

Rullaa liike muutaman kerran ylös ja alas, keskittyen erityisesti alueisiin jotka tuntuvat hankalammilta.


Testaa sen jälkeen vaikka miltä niska tai olkapäät tuntuvat niin saatat yllättyä positiivisesti!


Jos haluat meille mukaan treenaamaan, niin voit varata ilmaisen Strategia Session valmentajamme kanssa ja tulla kuulemaan ja keskustelemaan lisää »

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: