#maanantaimove: rekityöntö

Suosimme rekityöntöä liikkeenä parista erityisestä syystä:

1.) Vaikka reen työntäminen ja vetäminen on välillä todella rankkaa, eivät lihakset juurikaan kipeydy sen liikuttelusta. Syy tähän löytyy jarruttavan lihastyön puutteesta, joka on päävastuussa treenien jälkeisestä lihasarkuudesta. Kelkan painoa ei tarvitse missään vaiheessa jarrutella, vaan työ on pelkkää kaasun painamista!

2.) Liike on erittäin turvallinen, ei vaadi juurikaan tekniikkaopetusta, ja kuormaa muuttamalla siitä saadaan lähes kenelle tahansa sopivassa määrin haastava.

3.) Se on erittäin tehokas! Meillä liikettä tehdään yleensä Metabolia-tuntien yhteydessä, jolloin sen avulla nostetaan sykkeet 80-90% välille omasta maksimisykkeestä, jonka jälkeen syke palautellaan takaisin hieman alemmaksi. Rekeä ei yleensä tarvitse kovin pitkään työntää ennenkuin syke on tapissa! Toinen paikka josta liikkeen usein löytää on yksilöityjen personal training-ohjelmien lopusta. Muutamassa minuutissa treenien päätteeksi saadaan vielä hengitys- ja verenkiertoelimistö haastettua todella tehokkaasti. Kuormaa muuttamalla voidaan vaikutusta siirtää enemmän voimaa kehittäväksi tai rasvaa polttavaksi.

Lyhesti siis: rekityöntö on erittäin tehokas ja turvallinen harjoite joka sopii lähes kaikille.
Siksi me rakastamme (ja välillä vähän vihaamme) sitä!

Jos tehokas ja turvallinen treeni kiinnostaa, mutta hyvin paljon perinteisistä kuntosaleista poikkeavassa ympäristössä, niin varaa aikasi ilmaiseen Strategia Sessioon valmentajamme kanssa ja tule juttelemaan lisää »

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: