Valmentajat

Valmentajat

Optimoven valmentajatiimin rikkaus löytyy fysioterapian, liikuntatieteiden- ja pedagogiikan osaamisen yhdistämisestä ja erilaisten persoonien luomasta kulttuurista.


18-06-19-Optimove-7
Jani Parkkinen

fysioterapeutti, FMSc, TFW-level 1, PN-Level 1

Janin laaja omakohtainen historia urheiluvammojen parissa sekä mielenkiinto ihmisen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin kehittämistä kohtaan on kuljettanut miestä ympäri maailmaa tehokkaimpia fysioterapia- ja harjoitusmenetelmiä etsimässä. Fysiikkavalmennuksesta on kertynyt kokemusta niin joukkueiden kuin yksilöidenkin kanssa jo kymmenen vuoden ajalta.

Optimovella valmentajana ja fysioterapeuttina työskentelyn lisäksi Jani kouluttaa aktiivisesti liikunta- ja terveysalan ammattilaisia.

Lue lisää Janin blogista »


18-06-19-Optimove-6
Tommi Tatti

fysioterapeutti, FMSc, TFW-level 1, TPI certified

Tommin erityisosaamisen ja mielenkiinnon kohteina ovat vammojen ennaltaehkäisyyn kannustaminen ja mahdollisimman monen terveen harjoittelupäivän tarjoaminen urheilijoille ja liikkujille.

Kiinnostus ja osaaminen fysioterapian ja tehokkaan harjoittelun yhdistämiseen pohjautuu myös koripallon juniorivalmennuksen ja Varalan urheiluopiston liikunnanohjauksen oppeihin. Koulutustaustoista löytyy mm. Titleist Performance Institute, Functional Movement Screen ja Training for Warriors Instructor – sertifikaatit.

Lue lisää Tommin blogista »


 

18-06-19-Optimove-2

Annakaisa Hinkkanen

fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohja fysioterapeutti

Harjoittelussa Annakaisa kokee tärkeäksi jokaisen omien voimavarojen hyödyntämisen ja tätä kautta mielekkään ja järkevän harjoituskokonaisuuden rakentamisen. Valmentajana Annakaisa on energinen ja iloinen porukan tsemppari. Erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat toiminnallinen harjoittelu sekä kehonhuollon
kokonaisvaltainen vaikutus harjoitteluun.

Annakaisa on toiminut useita vuosia ryhmäliikunnan ohjaajana, personal trainerina sekä hyvinvointivalmentajana ja laajentanut osaamistaan useilla eri lisäkoulutuksilla mm. kahvakuula-, kehonhuolto-ja voimaharjoittelun parissa.


_DSC3814Heli-Maija Koukkari

fysioterapeutti, LitM

Heli-Maijan monipuolinen liikuntatausta ja koukuttavan hyvät liikuntakokemukset johdattivat ”Helkyn” fysioterapeutin tutkinnon kautta Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseen, jossa hän opiskelee tällä hetkellä liikuntafysiologiaa ja liikuntapedagogiikkaa.

Entisenä joukkueurheilijana ja nykyisenä monipuolisen liikkumisen suurkuluttajana Helkky fiilistelee ryhmässä liikkumisesta saatavaa voimaa. Tästä voimasta Heli-Maija on päässyt nauttimaan jo useamman vuoden ajan ryhmäliikunnanohjaajana, mikä on laajentanut osaamista tehokkaan ja tuloksellisen harjoittelun toteuttamisesta.


unspecified-2Ellu Kallinen

fysioterapeutti, Physio Trainer, FMSc

Lisäkoulutuksina Ellu on suorittanut mm. fysioterapeuteille räätälöidyn FIHF:n Physio Trainer- eli PT- opinnot ja lisäksi FMS Level 1 & 2 koulutukset.

Fysioterapeutin työssään Ellu on hyödyntänyt osaamistaan kuntosaleilla ja kohdatessaan vastaanotoilla erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja ja vammoja.
Kostautunut huono kehonhuolto, pienet omakohtaiset urheiluvammat  sekä kiinnostus voimaharjoitteluun ovat johdattaneet Ellua nykyisille urilleen.
Kiinnostus toiminnallisesta harjoittelusta näkyy erityisesti Ellun yksilöohjauksessa.

Jyväskylän Yliopistossa liikuntapedagogiikan opintojen ohessa Ellun työnkuvaan kuuluvat Optimovella Personal Trainer- ja pienryhmävalmennukset sekä FMS-testaukset.


unspecified-3Heidi Jouttijärvi

Personal Trainer, FM

Heidin mielestä liikunnan tärkein tehtävä on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisääminen. Valmentajauralle Heidin on ohjannut nuoruuden urheiluvammojen seurauksena tulleet mittavat polviremontit ja ennen kaikkea niistä kuntouminen. Kuntoutuksen jälkeisen harjoittelun merkitys korvien väliin ja toimintakykyyn on Heidin lempiaihe. Riittävällä teholla, mutta ei liikaa. Kuntoutuksen jälkeinen harjoittelu vaatii taitoa, malttia ja monesti myös asiantuntijan apua.

Heidin PT-opintoja motivoi myös perheen kilpaurheilevat nuoret. Heidi halusi oppia ymmärtämään entistä paremmin nuoren urhelijan kehitykseen vaikuttavia tekijöitä ja tukea omien lastensa kehitystä urheiljoina kaikin mahdollisin keinoin. Yhdeksi mielenkiinnon kohteeksi näistä nousi ravitsemus ja Heidi suorittaakin parhaillaan Precision Nutrition- ravintovalmentajan koulutusta.


Otteliina Viinikainen, fysioterapeutti

%d bloggers like this: