Kuinka aloitan Optimovella treenaamisen?

Jos olet kiinnostunut valmennuksistamme, ole hyvä ja täytä alta löytyvä lomake. Olemme Sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Jos olet kiinnostunut Personal Training palveluistamme, lue lisää tästä »

Onko teille pakko tehdä pitkäaikainen sopimus?

Ei tarvitse, mutta luonnollisesti palkitsemme pidemmästä sitoutumisesta edullisemmalla hinnalla! Tutustumisjäsenyyden jälkeen vaihtoehtoina ovat vuoden jäsenyys, toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, 10x kortit tai kertakäynnit. Hinta määräytyy jäsenyystyypin ja keston mukaisesti.

Millaisia treenejä teillä on?

Valmennuksemme jaetaan kolmeen eri tasoon:

  • Personal Training palvelu tarjoaa tarkkaa henkilökohtaista valmennusta ja sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
  • OPTIMOVE – pienryhmä personal trainingissa on mukana maksimissaan viisi henkilöä kerralla. Jokaiselle on laadittuna henkilökohtainen harjoitusohjelma, jota tunneilla toteutetaan valmentajan opastuksessa.
  • Pienryhmätreeneissä treenataan kahdeksan hengen ryhmässä yhteisen ohjelman mukaisesti. Nämä treenit täydentävät loistavasti Optimove-treenien henkilökohtaisia ohjelmia.

Pitääkö minun olla jo valmiiksi hyvässä kunnossa pärjätäkseni treeneissä?

Asia johon erityisesti panostamme, on treenien sopivuus kaikille sen hetkisestä kuntotasosta riippumatta. Pienten ryhmäkokojen ansiosta pystymme aina muokkaamaan treeniä jokaiselle sopivaksi. Osa asiakkaistamme treenaa kesken fysioterapia-jaksojen, osalla on vanhoja vammoja jotka estävät tietyt liikkeet ja osa on aivan aloittelijoita treenaamisen parissa. Kaikki saavat aina hyvän treenin aikaan oman tasonsa mukaisesti! Tämän takia myös käytämme sosiaalisessa mediassa ”hästägiä” #ainaparastreeni.

Onko tämä Crossfittiä?

Emme ole Crossfit sali. Lainaamme elementtejä sen tyyppisestä harjoittelusta ja teemme siihen myös selkeän eron tietyissä asioissa.

Hyvillä Crossfit saleilla yksi parhaista asioista on loistava harjoittelukulttuuri ja ryhmähenki. Se on myös meidän kantavia voimiamme. Haluamme, että salimme on yhteisö, jossa kaikki tuntevat toisensa sekä kannustavat ja tukevat toinen toistaan. Positiivinen treeniympäristö ja muiden treenaajien tuki on elintärkeää varsinkin aloittelevilla treenaajilla ja isompaa elämänmuutosta hakevilla!

Selkeimmät erot Crossfittiin löytyvät liikevalinnoissa ja kilpailemisessa. Emme kilpaile toinen toistamme vastaan tuloksilla tai ajoilla, vaan ainoa ihminen jonka voittamisella on väliä, olet Sinä itse. Käyttämämme harjoitteet ovat riski-hyöty suhteeltaan keskivertoihmiselle turvallisempia, kuin jotkin Crossfitissä tyypillisesti käytetyt harjoitteet ja pienien ryhmäkokojen ansiosta pystymme antamaan yksilöllistä huomiota jokaiselle harjoittelijalle.

Millaisia valmentajia teillä on?

Valmentajatiimistä löytyy fysioterapian, liikuntatieteiden ja liikuntapedagogiikan huippuosaajia. Erilaiset persoonat ja vahvuusalueet tekevät tiimistämme todella vahvan kokonaisuuden ja koko tiimi on tukenasi meillä treenatessasi!

Salin toiminnasta vastaavalla Janilla on kymmenen vuoden kokemus erilaisista valmennustehtävistä yksilöiden, ryhmien ja joukkueiden parissa.

Miksi juuri pienryhmävalmennusta?

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät parhaiten ne ominaisuudet, joita suurin osa parempaan kuntoon pyrkivistä ihmisistä tarvitsee. Se tarjoaa samassa paketissa osaavan valmennuksen, tuloksia tuovat harjoitusohjelmat ja sosiaalisen elementin muilta treenaajilta.

Mahtuuko teille vielä treenaamaan?

Jotta pystymme pitämään laadun varmasti korkeana ja palvelun yksilöllisenä, olemme rajoittaneet jäsenmäärämme 75 henkilöön. Tällä hetkellä mukaan mahtuu vielä. Pääset mukaan 21-päivän Optimove Experience tutustumispaketin kautta.

Muita kysymyksiä? Vastauksen saat parhaiten sähköpostitse: jani.parkkinen@optimovejkl.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: