#ESIINNYEDUKSESI – valmennus

Moi!

Minä olen Jani, perusluonteeltani hiljainen introvertti, jonka ajatuksissa ei todellakaan vielä muutama vuosi sitten ollut säännöllisesti ihmisjoukkojen edessä esiintyminen. Muistan hyvin elävästi kaikki ne kerrat ala-asteelta lähtien, joina olen yleisön edessä jäätynyt tai jollain tapaa mokannut. Ne hävettävät vieläkin, vaikka niitä tuskin kukaan muu muistaa.

Viime kuussa vedin valmentajakoulutuksen yhdellä New Yorkin arvostetuimmista kuntosaleista, joten melko pitkälle on ala-aste ajoista päästy!

Olen oppinut jopa nauttimaan estradilla olemisesta, ja vedänkin erilaisia koulutuksia liikunta- ja terveysalan ammattilaisille useita kertoja vuodessa sekä vastaan fysioterapeutin ja valmentajan töiden ohella kahden kohtalaisen menestyksekkäästi kasvaneen yrityksen markkinoinnista (lue: olen jatkuvasti esillä sosiaalisessa mediassa). Tämä on vaatinut paljon työtä, lukemista, kouluttautumista ja mukavuusalueelta poistumista, mutta esiintyminen ja kouluttaminen niin suomeksi kuin englanniksikin tuntuu nykyään hyvin luontevalta.

IMG_4247

Stereotypian mukaan me suomalaiset olemme todella taitavia ja osaavia työssämme, mutta huonoja tuomaan osaamistamme esille. Nyt useamman vuoden ympäri maailmaa koulutuksia,  luentoja ja valmennuksia kiertäneenä, voin todeta olevani tästä asiasta samaa mieltä.

Ammattiosaaminen on tottakai kaiken lähtökohta, mutta kysymys on tämä:

Jos kukaan ei tiedä kuinka hyvä työssäsi olet, onko sillä väliä kuinka hyvä työssäsi olet?

Varsinkaan kovaa vauhtia muuttuvan liikunta-, hyvinvointi- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisina me emme tee kenellekään palvelusta piilottelemalla osaamistamme vain omissa huoneissamme. Pystyisimme auttamaan huomattavasti isompaa joukkoa ihmisiä olemalla edustavammin ja rohkeammin esillä ja asiakkaidemme löydettävissä.

esiinny1.png

#ESIINNYEDUKSESI – valmennukseen olen koonnut vuosien varrella parhaat mukaani tarttuneet opit edustavasta esiintymisestä ja oman osaamisensa esille tuomisesta. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti yrittäjinä toimiville fysioterapeuteille, hierojille, valmentajille ja personal trainereille, jotka haluavat kehittää omaa esiintymistään, brändiään ja markkinointiaan ja sitä kautta toimeentuloaan.

Aiheet, joiden ympärille koulutus rakentuu:

 • sosiaalinen media ja markkinointi (mitä, miten, milloin?)
 • henkilöbrändäys (Sinäkin olet brändi, halusit tai et!)
 • esiintymistaidot (meitä kaikkia jännittää!)
 • esitysten ja luentojen rakentaminen (tarvitsenko edes powerpointia?)
 • tehokas kommunikointi (miten vs. mitä sanot)

Miksi haluan jakaa opit eteenpäin?

Syy on hyvin yksinkertainen: nyt yli kymmenen vuotta alalla toimineena, voin katsoa taaksepäin ja sanoa, että nämä ovat niitä asioita joita olisin halunnut tietää jo vuosia sitten. Se olisi säästänyt monilta oppirahojen maksamisilta ja kantapään kautta oppimisilta, eli toisin sanoen ajan ja rahan tuhlaamiselta. Toivon, että tämän koulutuksen kautta pystyn auttamaan teitä tekemään työtänne tehokkaammin ja kannattavammin.
IMG_1947

Miltä pohjilta minä asiaa koulutan?

 • Fysioterapeutti, Personal Trainer
 • Optimove Fysioterapian ja Optimove Trainingin perustaja
 • Rocktape – kouluttaja
 • Functional Movement Systems – kouluttaja
 • Useita myynti-, markkinointi-, ja esiintymiskoulutuksia
 • Erilaisten koulutusten ja luentojen vetoja Suomessa ja Yhdysvalloissa vuodesta 2008 lähtien

Valmennus järjestetään Optimoven Valmennussalilla sunnuntaina 26.8. klo 9-16.

Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. 

Hinta 129€ + alv 24%, sisältäen kahvit ja välipalat.

EARLY BIRD hinta (1.7. asti) 129€ sis. alv 24%.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppamme kautta »

…tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse: jani.parkkinen@optimovejkl.com

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Jani Parkkinen

Kopio_ esiinny2.png

%d bloggers like this: