Ravintovalmennus // Jyväskylä

Ravintovalmennusta Jyväskylässä.

Henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä.

Sinä päätät.

Lue lisää vaihtoehdoistamme ja tutustu valmentajiimme alta.

Voimaannu ravinnosta – yksilövalmennus / 12vk

Voimaannu ravinnosta! Me näemme ravinnon voimavarana sekä terveyden ja hyvän olon lähteenä sen sijaan, että ruoka aiheuttaisi ahdistusta ja epävarmaa oloa. Valmennuksessamme löydät keinoja kuunnella kehoasi paremmin ja löydät Sinulle sopivat tavat syödä hyvin. Me haluamme, että voit kehossasi hyvin ja nautit elämästäsi juuri nyt.

Uusien tapojen oppiminen ja arjen muutokset tapahtuvat pitkällä aikavälillä. Ravitsemusvalmennuksessa trendinä ovat olleet erilaiset nettivalmennukset. Valitettavan usein niistä saadut opit eivät kanna kauas. Me uskomme, että pysyviä ja kestäviä tuloksia saadaan aikaan HENKILÖKOHTAISELLA lähestymisellä. Valmennus on vain sinua varten, eikä sitä voi monistaa muille. Valmennuksemme on vuorovaikutteinen ja täysin Sinun elämäntilanteesi huomioonottava, emmekä siksi tarjoa sinulle valmiita ruokavalio-ohjeita joita noudattaa orjallisesti. 

Etsit sitten hyvää ja vihdoin kylläistä oloa, kadonnutta hyvää oloa tai rauhaa ruokaostoksille; voit löytää sen tämän valmennuksen avulla.

Yhdestä asiasta haluamme muistuttaa. Isot muutokset vievät paljon aikaa. Ruokailutottumusten muuttaminen hyvinvointia tukevaksi voi olla pitkä prosessi, mutta matka on sen arvoinen. Siksi suosittelemme, että sitoudut valmennukseen ajatuksella, ettei se ole “vain” 12 viikon dieetti. Pidemmässä valmennuksessa myös meillä on myös aikaa tutustua sinuun, jolloin voimme auttaa sinua paremmin tavoitteisiisi kestävin tuloksin. Valmennuksemme jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse miettiä dieettejä tai laihduttamista. 

Sopiiko Voimaannu ravinnosta -valmennus Sinulle? Jos vastaat vaikka vain yhteen kysymykseen “kyllä”, niin valmennus sopii sinulle. 

 1. Stressaavatko elämän tuoneet kilot? 
 2. Onko ravintoaineiden saanti kunnossa tavoitteisiisi nähden?
 3. Iskeekö iltapäiväväsymys ja makeanhimo? Haluaisitko päivän päätteeksi vain tyhjentää kaupan herkkuhyllyn?
 4. Tiedätkö mitä sinun tulisi syödä, mutta muutosten toteuttaminen on yksinkertaisesti haastavaa?
 5. Etkö tiedä mistä aloittaisit elämäntaparemontin?
 6. Haluatko oppia syömään kehoasi kuunnellen?
 7. Oletko kyllästynyt kieltolistoihin siitä, mitä voit tai et voi syödä? 
 8. Oletko menettänyt kiinnostuksesi ravitsemukseen, eivätkä voimavarasi yksinkertaisesti riitä ruokavaliosi kuntoon laittamiseen? 

Laihduttaminen, liikunnalla kehoa rankaiseminen ja alituinen ylikuormituksen kanssa kamppailu ovat mielestämme so last season. Kehon ja mielen palautuminen ovat paljon kiinnostavampia asioita ja yksi iso tekijä on ravitsemus.

Osta yksilövalmennus tästä.

Voimaannu ravinnosta – pienryhmävalmennus

ALOITUS sunnuntaina 6.10.2019

Elätkö kehossa, joka ei tunnu täysin omalta ja hyvältä? Onko sinulla ehkä kohonnut riski sairastua elintapasairauksiin , kuten 2-tyypin diabetes, sydän- ja verisuonitaudit? 

Haluaisitko päästä eroon keskivartalolle kertyneistä ylimääräisistä kiloista pysyvästi? Laihduttaminen ja dieetit ovat ehkä joskus olleet osa elämääsi, mutta nyt haluat löytää kestäviä ja pysyviä hyviä tapoja arjen ruokailutottumuksiin. 

Syöt jo melko terveellisesti, mutta sinua askarruttavat ravitsemuksesi säännöllisyys ja riittävyys. Makeanhimoa on vaikea taltuttaa. Haluaisit löytää parempia keinoja joustavaan ja sallivaan syömiseen, ilman omantunnon kanssa kamppailua. Toivot valmennukselta positiivista lähestymistä ja kieltojen sijaan toivot keinoja lisätä terveellisiä elementtejä ruokavalioosi. 

Elämässäsi on silloin tällöin stressaavia tekijöitä, joille et voi mitään. Koet, että ravitsemustottumuksesi kärsivät usein ensimmäisenä stressaavista olosuhteista. Haluat tiedostaa ravitsemuksesi kompastuskivet paremmin, jotta pystyt pitämään hyvinvoinnistasi huolen myös stressaavina aikoina. 

Jos jokin näistä kuulostaa tutulta, VOIMAANNU RAVINNOSTA -pienryhmä on Sinulle. 

Valmennus sopii sinulle, joka haluat

 • voida paremmin
 • oppia hallitsemaan stressiä paremmin 
 • löytää sinulle sopivan ruokavalion
 • oppia sallivaa ja joustavaa syömistä
 • löytää sen kehon, jossa Sinun on itsevarma olla.

Varaa paikkasi pienryhmään tästä.

Optimoi suorituskykysi – pienryhmävalmennus

Aloitus sunnuntaina 6.10.2019

Tuntuuko siltä, että olit aiemmin paremmassa kunnossa kuin nykyään? Olet väsyneempi, etkä jaksa innostua esimerkiksi liikunnasta enää samalla tavoin? Töissä ura etenee vauhdilla ja ehkä kotona lapsiperheen arki vie loput mehut.

Painoa on kertynyt useampia kiloja ja sekin stressaa. Univelka painaa päiviä eikä viikonloppuisin haluaisi tehdä muuta kuin ottaa rennosti. 

Entäpä ruokavalio? Tiedät kyllä miten sinun tulisi syödä voidaksesi hyvin, mutta se ei näy konkreettisesti ruokavaliossa? Aamupala saattaa jäädä välistä tai se on pelkkää kahvia. Välipalat huutavat tyhjyyttään ravintoaineiden suhteen kun nappaat työpaikan pöydältä keksiä tai pullaa. Tai sinulla on yksinkertaisesti niin kiire, ettet ehdi syödä. 

Jos tämä kuulostaa tutulta, OPTIMOI SUORITUSKYKYSI -ravintovalmennus on Sinulle! Valmennuksessa autamme sinua optimoimaan vuorokauden tunnit hyvinvointia tukevaksi. Saat konkreettisia vinkkejä kuinka pienillä valinnoilla on isoja merkityksiä ja apua siihen, kuinka pysyviä muutoksia tehdään. 

Valmennus sopii sinulle, joka haluat 

 • löytää sinun tavoitteitasi tukevan ruokavalio
 • palautua treenistä ja arjesta tehokkaammin
 • nostaa työtehokkuutta
 • optimoida vuorokauden tunnit, että sinulla on enemmän aikaa tärkeille asioille.

Varaa paikkasi pienryhmään tästä.

Miksi valita pienryhmävalmennus?

 • vertaistuella on suuri merkitys, sillä moni kamppailee samojen asioiden kanssa
 • ryhmässä käytävät teemat ovat yhteisiä
 • edullisempi hinta

Mikäli sinulla on tiedossa noin 4 hengen ryhmä ja haluatte aloittaa valmennuksen yhdessä aiemmin, ota yhteyttä meihin! 

HUOM. Valmennuksissamme et koskaan saa valmiita ruokavalio-ohjeita. Emme myöskään ohjaa sinua minkään yksittäisen dieetin mukaisesti. Tavoitteenamme on aina löytää sinulle yksilöllisesti sopiva ja kestävä ruokavalio. Sinä, sinun arvosi ja tavoitteesi ovat muutoksen lähtökohta.

Pienryhmävalmennukset starttaavat elokuun alussa 2019. Ilmoittaudu mukaan valmennukseen täältä ->

Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova. 

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksista, ota yhteyttä valmentajiin:

Eve Sapattinen

Precision Nutrition-valmentaja

Liikuntatieteiden Maisteri

eve.sapattinen@optimovejkl.com

Kristiina Kantola

Precision Nutrition-valmentaja

Fysioterapeutti

kristiina.kantola@optimovejkl.com

Hinnat

Yksilövalmennukset

 • 12 viikon valmennus, sisältää 6 henkilökohtaista tapaamista – 449€
 • tämän jälkeen jatko kuukausittaisella tapaamisella 79€/kk (9kk projekti) tai 89€/kk (toistaiseksi voimassa oleva projekti)

Pienryhmävalmennukset

 • kesto 12 viikkoa, sisältää 6 ryhmätapaamista joka toinen viikko – 329€ / henkilö

Yksittäinen ruokapäiväkirja-analyysi

 • yksi 1,5h tapaaminen ja ennakkotehtävä – 149€

Osta valmennukset verkkokaupastamme.

%d bloggaajaa tykkää tästä: