Ravintovalmennus // Jyväskylä

Ravintovalmennusta Jyväskylässä.

Turvallisesti paikan päällä tai etäyhteydellä.

Sinä päätät.

Lue lisää vaihtoehdoistamme ja tutustu valmentajiimme alta.

Voimaannu ravinnosta – yksilövalmennus / 12vk

Voimaannu ravinnosta! Me näemme ravinnon voimavarana sekä terveyden ja hyvän olon lähteenä sen sijaan, että ruoka aiheuttaisi ahdistusta ja epävarmaa oloa. Valmennuksessamme löydät keinoja kuunnella kehoasi paremmin ja löydät Sinulle sopivat tavat syödä hyvin. Me haluamme, että voit kehossasi hyvin ja nautit elämästäsi juuri nyt.

Uusien tapojen oppiminen ja arjen muutokset tapahtuvat pitkällä aikavälillä. Ravitsemusvalmennuksessa trendinä ovat olleet erilaiset nettivalmennukset. Valitettavan usein niistä saadut opit eivät kanna kauas. Me uskomme, että pysyviä ja kestäviä tuloksia saadaan aikaan HENKILÖKOHTAISELLA lähestymisellä. Valmennus on vain sinua varten, eikä sitä voi monistaa muille. Valmennuksemme on vuorovaikutteinen ja täysin Sinun elämäntilanteesi huomioonottava, emmekä siksi tarjoa sinulle valmiita ruokavalio-ohjeita joita noudattaa orjallisesti. 

Etsit sitten hyvää ja vihdoin kylläistä oloa, kadonnutta hyvää oloa tai rauhaa ruokaostoksille; voit löytää sen tämän valmennuksen avulla.

Yhdestä asiasta haluamme muistuttaa. Isot muutokset vievät paljon aikaa. Ruokailutottumusten muuttaminen hyvinvointia tukevaksi voi olla pitkä prosessi, mutta matka on sen arvoinen. Siksi suosittelemme, että sitoudut valmennukseen ajatuksella, ettei se ole “vain” 12 viikon dieetti. Pidemmässä valmennuksessa myös meillä on myös aikaa tutustua sinuun, jolloin voimme auttaa sinua paremmin tavoitteisiisi kestävin tuloksin. Valmennuksemme jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse miettiä dieettejä tai laihduttamista. 

Sopiiko Voimaannu ravinnosta -valmennus Sinulle? Jos vastaat vaikka vain yhteen kysymykseen “kyllä”, niin valmennus sopii sinulle. 

 1. Stressaavatko elämän tuoneet kilot? 
 2. Onko ravintoaineiden saanti kunnossa tavoitteisiisi nähden?
 3. Iskeekö iltapäiväväsymys ja makeanhimo? Haluaisitko päivän päätteeksi vain tyhjentää kaupan herkkuhyllyn?
 4. Tiedätkö mitä sinun tulisi syödä, mutta muutosten toteuttaminen on yksinkertaisesti haastavaa?
 5. Etkö tiedä mistä aloittaisit elämäntaparemontin?
 6. Haluatko oppia syömään kehoasi kuunnellen?
 7. Oletko kyllästynyt kieltolistoihin siitä, mitä voit tai et voi syödä? 
 8. Oletko menettänyt kiinnostuksesi ravitsemukseen, eivätkä voimavarasi yksinkertaisesti riitä ruokavaliosi kuntoon laittamiseen? 

Laihduttaminen, liikunnalla kehoa rankaiseminen ja alituinen ylikuormituksen kanssa kamppailu ovat mielestämme so last season. Kehon ja mielen palautuminen ovat paljon kiinnostavampia asioita ja yksi iso tekijä on ravitsemus.

Osta yksilövalmennus tästä.

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksista, ota yhteyttä valmentajiin:

Eve Sapattinen

Precision Nutrition-valmentaja

Liikuntatieteiden Maisteri

eve.sapattinen@optimovejkl.com

Hinnat

Yksilövalmennukset

 • 12 viikon valmennus, sisältää 6 henkilökohtaista tapaamista – 449€
 • tämän jälkeen halutessasi jatko kuukausittaisella tapaamisella 79€/kk (9kk projekti) tai 89€/kk (toistaiseksi voimassa oleva projekti)

Yksittäinen ruokapäiväkirja-analyysi

 • yksi 1,5h tapaaminen ja ennakkotehtävä – 149€

Osta valmennukset verkkokaupastamme.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: