Psyykkinen valmennus // Jyväskylä

Psyykkisen valmennuksen palvelut nyt saatavilla sekä salillamme että etävastaanottona!

Valmentajana toimii psykologi ja psyykkinen valmentaja Riikka Pasanen.

”Olen urheilijoiden psyykkinen valmentaja sekä hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut psykologi. Työskentelen urheilijoiden, valmentajien, kuntoilijoiden sekä yksityishenkilöiden kanssa heidän suorituskykynsä ja hyvinvointinsa parantamiseksi. Käymme asiakkaiden kanssa läpi esimerkiksi keinoja, miten suoriutua hyvin paineen alla, miten tasapainottaa urheilu muun elämän kanssa, miten tehostaa omaa palautumista sekä miten luoda niin hyvinvointia kuin suorituskykyäkin tukevia ajatus- ja toimintamalleja.

Työskentelytapani pohjautuu psykologisen joustavuuden lisäämiseen ja sitä kautta henkisen hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn parantamiseen. Pelkän kuuntelemisen lisäksi haluan auttaa asiakkaitani huomaamaan tilanteestaan sekä itsestään uusia puolia, jotka lisäävät itsetuntemusta sekä auttavat muodostamaan hyvinvointia tukevia ajatus- ja toimintamalleja.

Tapaamisten aikana käydään läpi keinoja, miten voidaan optimoida suorituskykyä mielen taitoja hyödyntämällä. Mahdollisia valmennuksen teemoja voivat olla esimerkiksi motivaation ylläpitäminen, irtiottokyvyn lisääminen, jännityksen hallinta, palautumisen tehostaminen, keskittymiskyvyn parantaminen tai kokonaisvaltainen ote suorituskyvyn parantamiseen monia erilaisia psyykkisiä keinoja hyödyntämällä.

Voit ostaa etävalmennuskäynnin suoraan verkkokaupastamme. Ostoksesi jälkeen Riikka on sinuun yhteydessä etätapaamisen sopimiseksi.

Jos haluat sopia käynnin paikanpäälle tai sinulla on kysyttävää psyykkisestä valmennuksesta, ole suoraan yhteydessä Riikkaan:

riikka@focusedmind.fi
0505612676

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: