Pienryhmävalmennus // Jyväskylä

Jos yksin salilla käyminen ei ole juttusi eikä perinteinen ryhmäliikunta tuo kaipaamiasi tuloksia, niin tule testaamaan pienryhmävalmennuksiamme! Siinä yhdistyvät parhaat puolet henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä ryhmän ympärilleen luomasta positiivisesta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Meillä on tarjolla kahta erityyppistä pienryhmävalmennusta:

Pienryhmä Personal Training

Valmentajamme rakentavat Sinulle tavoitteidesi ja tasosi mukaan yksilöidyn harjoitusohjelman, jota pääset toteuttamaan Optimoven Pienryhmä Personal Training treeneissä.

Samaan aikaan salissa treenaa enintään 4 henkilöä, joten saat opastusta ja apua aina halutessasi.

Hinta alkaen 179€/kk

Tämä on lippulaivapalvelumme, jollaista et löydä mistään muualta!

Kesän ajan: Pienryhmä ulkotreenit

Paranna kuntoasi, voi paremmin ja nauti harjoittelusta! 

Näiden tavoitteiden ympärille olemme luoneet harjoitusohjelmat pienryhmävalmennuksiimme. Tunneilla treenaa enintään kahdeksan henkilöä kerralla.

Treenejä on kesän aikana tarjolla kolme erilaista: VOIMA, SYKE ja JUOKSU, joissa kaikissa on oma fokuksensa. Yhteistä kaikilla tunneilla on tuloksia tuovat treenit sekä ryhmähengen luoma kannustava ja motivoiva fiilis!

Hinta 150€ / 10 kertaa

Kesän ajan: Optimove Online

Voit treenata valmentajiemme opastuksessa myös kotonasi! Optimove Online tarjoaa treenit livenä ja tallenteina verkon kautta joka viikko. Tarjolla on suljetussa Facebook-ryhmässä kehonpaino-, kahvakuula- ja kehonhuoltotreenejä.

Hinta 29€/kk

Pääset kokeilemaan treenejämme kätevästi 21-päivän tutustumispaketilla »

%d bloggaajaa tykkää tästä: