Pienryhmävalmennus // Jyväskylä

Pienryhmävalmennus

Jos yksin salilla käyminen ei ole juttusi eikä perinteinen ryhmäliikunta tuo kaipaamiasi tuloksia, niin tule testaamaan pienryhmävalmennuksiamme! Siinä yhdistyvät parhaat puolet henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä ryhmän ympärilleen luomasta positiivisesta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Meillä on tarjolla kahta erityyppistä pienryhmävalmennusta:

Pienryhmä Personal Training

Valmentajamme rakentavat Sinulle tavoitteidesi ja tasosi mukaan yksilöidyn harjoitusohjelman, jota pääset toteuttamaan Optimoven Pienryhmä Personal Training treeneissä.

Samaan aikaan salissa treenaa enintään 5 henkilöä, joten saat opastusta ja apua aina halutessasi.

Tämä on lippulaivapalvelumme, jollaista et löydä mistään muualta!

Ryhmävalmennus

Paranna kuntoasi, voi paremmin ja nauti harjoittelusta! Yksi tai useampi näistä asioista on tavoitteena suurimmalla osalla ihmisistä jotka harrastavat liikuntaa.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi olemme luoneet harjoitusohjelmat pienryhmävalmennuksiimme. Tunneilla treenaa enintään kymmenen henkilöä kerralla.

Treenejä on tarjolla neljä erilaista: STRONG, SWEAT, SKILL ja RESET, joissa kaikissa on oma fokuksensa. Yhteistä kaikilla tunneilla on tuloksia tuovat ohjelmat sekä ryhmähengen luoma kannustava ja motivoiva fiilis!

SKILL

Monipuolinen toiminnallinen harjoitus joka keskittyy kehopainoharjoitteluun. Valintasi kun haluat kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja liikkumistaitojasi monipuolisesti.

SWEAT

Sykkeet ja energiat ylös! SWEAT-treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on polttaa reilu määrä energiaa, laittaa hiki virtaamaan ja saada isot hymyt huulille. Treeni yksilöidään Polar Team – applikaation sykeohjauksen avulla kaikkien kunnolle sopivaksi.

STRONG

Lihaskuntopainotteinen harjoitus, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Fokus on klassisissa levytanko-, kahvakuula- ja kehonpainoharjoitteissa!

RESET

Kehonhuoltoon keskittynyt kevyempi harjoitus, joka pitää kroppasi kunnossa kovempia haasteita varten. Sisältää pehmytkudoshuoltoa foam rollien ja muiden välineiden avulla, venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita sekä kehon tukilihasten aktivointia.

Pääset kokeilemaan treenejämme kätevästi 21-päivän tutustumispaketilla »

%d bloggaajaa tykkää tästä: