Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuspaikkamme ovat loppuunmyydyt syyskuulle 2018.

Jos olet kiinnostunut pienryhmävalmennuksistamme, ole hyvä ja täytä alta löytyvä lomake. Olemme yhteydessä heti kun valmennuspaikkoja vapautuu!


Jos yksin salilla käyminen ei ole juttusi eikä ryhmäliikunta tuo kaipaamiasi tuloksia, niin suosittelemme testaamaan pienryhmävalmennusta! Se yhdistää parhaat puolet henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä ryhmän ympärilleen luomasta positiivisesta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Meiltä löydät kahta erityyppistä pienryhmävalmennusta:

OPTIMOVE – pienryhmä personal training

OPTIMOVE – pienryhmä personal training on henkilökohtaista valmennusta ryhmässä, jossa on kerralla mukana enintään viisi henkilöä. Tunneilla pääset toteuttamaan valmentajan ohjauksessa henkilökohtaista harjoitusohjelmaasi, joka on yksilöity sinua varten tavoitteidesi ja tarpeidesi perusteella.

Tämä pienryhmävalmennus yhdistää henkilökohtaisen valmennuksen ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Yksilöity harjoittelu kohtaa ryhmähengen luoman positiivisen fiiliksen.

Jos haluat harjoittelustasi selkeitä tuloksia, tämä on valmentajiemme suositus!

Pienryhmävalmennus / TEAM – treenit

Polta rasvaa, rakenna lihasta, voi paremmin ja nauti harjoittelusta! Yksi tai useampi näistä asioista on tavoitteena suurimmalla osalla ihmisistä jotka harrastavat liikuntaa.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi olemme luoneet harjoitusohjelmat TEAM – tunneillemme. Tunneilla treenaa enintään kymmenen henkilöä kerralla.

Tunteja on neljä erilaista: Athletic, Fundamental, Metabolia ja Reset, joissa kaikissa on oma fokuksensa. Yhteistä kaikilla tunneilla on ryhmähengen luoma kannustava ja motivoiva fiilis!

Lue lisää eri tunneistamme »

%d bloggers like this: