Pienryhmävalmennus // Jyväskylä

Pienryhmävalmennus

Jos yksin salilla käyminen ei ole juttusi eikä perinteinen ryhmäliikunta tuo kaipaamiasi tuloksia, niin tule testaamaan pienryhmävalmennuksiamme! Siinä yhdistyvät parhaat puolet henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä ryhmän ympärilleen luomasta positiivisesta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Meillä on tarjolla kahta erityyppistä pienryhmävalmennusta:

Pienryhmä Personal Training

Valmentajamme rakentavat Sinulle tavoitteidesi ja tasosi mukaan yksilöidyn harjoitusohjelman, jota pääset toteuttamaan Optimoven Pienryhmä Personal Training treeneissä.

Samaan aikaan salissa treenaa enintään 5 henkilöä, joten saat opastusta ja apua aina halutessasi.

Tämä on lippulaivapalvelumme, jollaista et löydä mistään muualta!

Pienryhmävalmennus

Polta rasvaa, rakenna lihasta, voi paremmin ja nauti harjoittelusta! Yksi tai useampi näistä asioista on tavoitteena suurimmalla osalla ihmisistä jotka harrastavat liikuntaa.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi olemme luoneet harjoitusohjelmat pienryhmävalmennuksiimme. Tunneilla treenaa enintään kymmenen henkilöä kerralla.

Tunteja on tarjolla neljä erilaista: Athletic, Fundamental, Metabolia ja Reset, joissa kaikissa on oma fokuksensa. Yhteistä kaikilla tunneilla on tuloksia tuovat ohjelmat sekä ryhmähengen luoma kannustava ja motivoiva fiilis!

ATHLETIC

Monipuolinen toiminnallinen harjoitus voima- ja lihaskuntopainotteisesti. Valintasi kun haluat kehittää toiminnallista suorituskykyäsi mahtavassa ryhmäfiiliksessä ja loistovalmennuksessa.

METABOLIA

Sykkeet ja energiat ylös! Metabolia-treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on yksinkertaisesti polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta. Treeni yksilöidään Polar Team – applikaation sykeohjauksen avulla kaikkien kunnolle sopivaksi.

FUNDAMENTAL

Voimaa! Tekniikka- ja voimapainotteinen harjoitus joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Fokus on klassisissa levytanko-, kahvakuula- ja kehonpainoharjoitteissa!

RESET

Kehonhuoltoon keskittynyt kevyempi harjoitus, joka pitää kroppasi kunnossa kovempia haasteita varten. Sisältää pehmytkudoshuoltoa foam rollien ja muiden välineiden avulla, venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita sekä kehon tukilihasten aktivointia.

Pääset kokeilemaan treenejämme kätevästi 21-päivän tutustumispaketilla »

%d bloggers like this: