Treenien aikataulut syys-lokakuussa 2019:

Treenikuvaukset

OPTIMOVE – pienryhmä personal training

Henkilökohtaista valmennusta ryhmässä? Jep! OPTIMOVE treeneissä pääset toteuttamaan sinulle henkilökohtaisesti laadittua harjoitusohjelmaa. Osallistujamäärä on rajattu viiteen, joten valmentajalla on aikaa henkilökohtaiseen ohjeistukseen jokaisen valmennettavan kohdalla.

Pienryhmävalmennukset

ATHLETIC

Monipuolinen toiminnallinen harjoitus voima- ja lihaskuntopainotteisesti. Valintasi kun haluat kehittää toiminnallista suorituskykyäsi mahtavassa ryhmäfiiliksessä ja loistovalmennuksessa.

METABOLIA

Sykkeet ja energiat ylös! Metabolia-treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on yksinkertaisesti polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta. Treeni yksilöidään Polar Team – applikaation sykeohjauksen avulla kaikkien kunnolle sopivaksi.

FUNDAMENTAL

Voimaa! Tekniikka- ja voimapainotteinen harjoitus joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Fokus on klassisissa levytanko ja kahvakuulaharjoitteissa sekä niitä tukevissa harjoitteissa!

RESET

Kehonhuoltoon keskittynyt kevyempi harjoitus, joka pitää kroppasi kunnossa kovempia haasteita varten. Sisältää pehmytkudoshuoltoa foam rollien ja muiden välineiden avulla, venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita sekä kehon tukilihasten aktivointia.

Pääset kokeilemaan pienryhmävalmennuksiamme kätevästi 21-päivän Optimove Experience tutustumispaketilla »

%d bloggers like this: