Treenien aikataulut:

Treenikuvaukset

OPTIMOVE – pienryhmä personal training

Henkilökohtaista valmennusta ryhmässä? Jep! OPTIMOVE treeneissä pääset toteuttamaan sinulle henkilökohtaisesti laadittua harjoitusohjelmaa. Osallistujamäärä on rajattu neljään henkeen, joten valmentajalla on aikaa henkilökohtaiseen ohjeistukseen jokaisen valmennettavan kohdalla.

Ulkotreenit

Syke

Sykkeet ja energiat ylös! Treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on yksinkertaisesti polttaa energiaa, saada hiki pintaan ja hymyt huulille.

Voima

Voima- ja lihaskuntopainotteinen harjoitus joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Treeni on koko kehoa haastava kehonpainoharjoitus.

Juoksu

Juoksutreeneissä keskitytään tehokkaaseen tekniikkaharjoitteluun ja sykkeiden nostamiseen. Treenit eivät vaadi kattavaa kokemusta juoksuharjoittelusta, vaan sopivat niin juoksua aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneillekin.

Online-treenit

Aamunavaus

15min kevyt harjoitus, joka sopii aamu- tai taukojumpaksi.

Kehonpaino

30min lihaskuntoa- ja kestävyyttä haastava harjoitus kehonpainoharjoitteilla. Kaikista harjoitteista on aina tarjolla helpompi ja haastavampi versio.

Kahvakuula

30min lihaskuntoa- ja kestävyyttä haastavat harjoitus kahvakuulan avulla. Kaikista harjoitteista on aina tarjolla kevyemmälle ja raskaammalle kuulalle soveltuva versio.

Kehonhuolto

30min liikkuvuutta, kehonhallintaa ja rentoutumista edistävä harjoitus.

Pääset kokeilemaan kaikkia valmennuksiamme kätevästi 21-päivän Optimove Experience tutustumispaketilla »

%d bloggaajaa tykkää tästä: