Aikataulu

Aikataulu

Treenien aikataulut talvella 2019:

optimove pienryhmävalmennus aikataulu 2019

Treenikuvaukset

OPTIMOVE – pienryhmä personal training

Henkilökohtaista valmennusta ryhmässä? Jep! OPTIMOVE treeneissä pääset toteuttamaan sinulle henkilökohtaisesti laadittua harjoitusohjelmaa. Osallistujamäärä on rajattu viiteen, joten valmentajalla on aikaa henkilökohtaiseen ohjeistukseen jokaisen valmennettavan kohdalla.
Varaa treenisi »

TEAM – treenit

ATHLETIC

Monipuolinen toiminnallinen harjoitus voima- ja lihaskuntopainotteisesti. Valintasi kun haluat kehittää toiminnallista suorituskykyäsi mahtavassa ryhmäfiiliksessä ja loistovalmennuksessa.
Varaa treenisi »

METABOLIA

Sykkeet ja energiat ylös! Metabolia-treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on yksinkertaisesti polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta. Treeni yksilöidään Polar Team – applikaation sykeohjauksen avulla kaikkien kunnolle sopivaksi.
Varaa treenisi »

FUNDAMENTAL

Voimaa! Tekniikka- ja voimapainotteinen harjoitus joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Fokus on klassisissa levytanko ja kahvakuulaharjoitteissa sekä niitä tukevissa harjoitteissa!
Varaa treenisi »

RESET

Kehonhuoltoon keskittynyt kevyempi harjoitus, joka pitää kroppasi kunnossa kovempia haasteita varten. Sisältää pehmytkudoshuoltoa foam rollien ja muiden välineiden avulla, venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita sekä kehon tukilihasten aktivointia.
Varaa treenisi »

%d bloggers like this: