Treenien aikataulut helmikuussa 2020:

Treenikuvaukset

OPTIMOVE – pienryhmä personal training

Henkilökohtaista valmennusta ryhmässä? Jep! OPTIMOVE treeneissä pääset toteuttamaan sinulle henkilökohtaisesti laadittua harjoitusohjelmaa. Osallistujamäärä on rajattu viiteen, joten valmentajalla on aikaa henkilökohtaiseen ohjeistukseen jokaisen valmennettavan kohdalla.

Pienryhmävalmennukset

SKILL

Monipuolinen toiminnallinen harjoitus, joka keskittyy kehonpainoharjoitteluun. Valintasi kun haluat lihaskuntoa, liikkuvuutta ja liiketaitoja mahtavassa ryhmäfiiliksessä ja loistovalmennuksessa.

SWEAT

Sykkeet ja energiat ylös! Metabolia-treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on yksinkertaisesti polttaa kaloreita, saada hiki pintaan ja hymyt huulille. Treeni yksilöidään Polar Team – applikaation sykeohjauksen avulla kaikkien kunnolle sopivaksi.

STRONG

Voima- ja lihaskuntopainotteinen harjoitus joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Fokus on klassisissa levytanko ja kahvakuulaharjoitteissa sekä niitä tukevissa harjoitteissa!

RESET

Kehonhuoltoon keskittynyt kevyempi harjoitus, joka pitää kroppasi kunnossa kovempia haasteita varten. Sisältää pehmytkudoshuoltoa foam rollien ja muiden välineiden avulla, venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita sekä kehon tukilihasten aktivointia.

Pääset kokeilemaan pienryhmävalmennuksiamme kätevästi 21-päivän Optimove Experience tutustumispaketilla »

%d bloggaajaa tykkää tästä: